Fastpris på etablering av aksjeselskap – KUN 6 900,-

 

Uansett hvor stort selskapet er eller hvilken selskapsform du har valgt er det viktig å ha god oversikt over økonomien. Det kan være vanskelig å vite hvor det er lurt å starte, hvilke lover selskapet skal følge, særlovgivning for bransjen, hva som er pålagt for selskapet, og ikke minst hvordan selskapet kan spare penger. Ta en uforpliktende prat med oss før du starter med disse prosessene selv.

Vi hjelper deg fra start til slutt. Vi har laget en enkel pakkeløsning for stiftelse av aksjekapital og kan derfor tilby dette rimelig. Dersom selskapet ikke er pliktig til å ha revisor eller ikke ønsker å ha revisor hjelper vi dere med fravalg helt kostnadsfritt.

Vi sørger for at ditt årsregnskap er i trygge hender og tilrettelegger våre rutiner og systemer for deg. Alle oppdrag og kunder er forskjellige, og har forskjellig behov. Det kreves et høyt fokus og en god dialog mellom regnskapsfører og klient, og sammen finner vi den løsningen som er best for ditt foretak. Hos oss bestemmer du selv rapporteringshyppighet og hvor mye du ønsker å gjøre selv, og kan dermed påvirke prisen etter dine ønsker. Vi kan tilby lønnskjøringer, perioderegnskap, avdelingsregnskap, prosjektregnskap, løpende oppdatert regnskap, remittering og mye mer til fastpris eller timespris. Ta kontakt for å høre hva vi kan levere og motta et meget konkurransedyktig pristilbud.

Fastpris for regnskap fra kr. 6 900 pr år (kr. 575 pr. mnd.).

Timespris for regnskap kr. 730 pr. time.