Hvordan sette opp din 24SevenOffice bruker?

Du vil motta en e-post fra oss når din bruker er klar. For å sette opp din bruker følger du denne prosedyren punkt for punkt. Vennligst se videoene nedenfor.

1.  Opprett bruker og logg inn

Trykk her for å opprette brukeren din.
Du vil nå motta en e-post fra 24SevenOffice, trykk på lenken i denne e-posten.

… og logg inn i 24SevenOffice.

2.  Koble firmaet opp til brukeren din

Følg videoen nedenfor. Når du har logget inn trykker du på navnet ditt øverst til høyre og legg inn firmainnloggingsdetaljene du har fått av oss.

.

Sitter du fast? Sjekk denne videoen.

Du har tilgang til 24SevenOffice appen!

Appen laster du ned fra App Store eller Google Play, du finner den ved å søke på 24SevenOffice. Logg inn med brukernavnet og passordet du benytter for å logge inn til 24Sevenoffice. I appen har du samme tilganger som du har i 24SevenOffice. Dersom du fakturerer fra 24SevenOffice kan du også fakturere fra appen.
Dersom du benytter appen til å ta bilde av utlegg anbefaler vi at du ser denne  videoen som viser hvordan appen brukes.  I veiledningen får du tips og triks slik at vi sparer tid ved bokføring og du regnskapshonorar.
Ønsker du å sette opp en opplæringsøkt kan du kontakte oss via chat, mail eller ringe.

Skal du fakturere fra 24SevenOffice?

Dersom du skal fakturere fra 24SevenOffice kan det være lurt å legge inn logoen deres på fakturaene. Det gjør du slik:

Nå er du i gang!

Nyttig hjelp:

Vi anbefaler å bruke Internet Explorer til 24SevenOffice. Du må foreta noen instillinger i Internet Explorer, følg oppskriften her.

Kurs:

Anbefaler at dere tar kurs for å lære systemet. Har dere spørsmål kan dere ta kontakt med support, eller med oss
Gratis innføringskurs: http://hjelp.24sevenoffice.com/kurs/24sevenoffice-kurs/innforing-og-oppfolgingskurs/
Andre kurs: http://hjelp.24sevenoffice.com/kurs/

Kontakt:
Kontakt Kundeservice via support@24SevenOffice.com eller på telefon 21548100 for alle brukerrelaterte henvendelser.
Ønsker du å sette opp en opplæringsøkt over et nettmøte eller her hos oss med en systemkonsulent? Kontakt oss på support@hjelleregnskap.no eller 24 02 22 72