Det hender at 24SevenOffice ikke fungerer optimalt i Internet Explorer. Under følger noen steg man kan gjøre for å få nettleseren til å fungere optimalt med 24SevenOffice:

1) Trykk ALT og E samtidig på tastaturet for å åpne Verktøy-menyen i Internet Explorer. Gå deretter til «Innstillinger for Kompatibilitetsvisning».
Legg til området «24sevenoffice.com» uten «» og uten «www» i listen over nettsteder som er lagt til i Kompatibilitetsvisning.

2) Trykk deretter ALT og X samtidig for å åpne Side-menyen i Internet Explorer. Gå til «Zoom» og velg «100%» som standard.

3) Når dette er gjort er det også fint om du kan dobbeltsjekke øvrige innstillinger ved å åpne følgende program og kjøre det: https://app.24sevenoffice.com/download/24so-iefix.exe . Klikk «Fix» dersom denne knappen kommer opp. Hvis ikke, er det bare å ta Close igjen.

4) Når dette er gjort kan du restarte Internet Explorer og deretter logge deg inn på nytt. Systemet skal da fungere som vanlig igjen.

Denne informasjonen, samt en hjelpefilm til dette, finner du også i 24SevenOffice sitt hjelpesenter: http://help.24sevenoffice.com/nb/kom-i-gang/ie-innstillinger/.