Kommandoer for å arrangere bilag som sendes inn til mottak

Det er mulig å skrive inn tekstlinjer i selve e-posten som du sender inn til mottaket, ikke i emnefeltet. Ved å bruke ulike typer kommandoer så kan du gjøre følgende:

  • ##GROUP## Slår sammen en og en PDF til ett og ett bilag. Bilagsmottaket splitter alle PDFer til en og en side, denne funksjonen beholder hver PDF i sin originale sammensetning.
  • ##COMMENT## lager et eget bilag i bilagsmottaket med teksten i eposten. Kommentaren legger seg forran bilaget i mottaket.
  • ##MERGEGROUP## systemet gruppere alle vedlegg i mailen til ett bilag i mottaket.
  • ##MERGEGROUPCOMMENTLAST## Grupperer alle sider i vedlegget til ett bilag samtidig som den tar med all tekst i mailen og legger dette til som påfølgende sider etter bilagssidene.

 

Bakgrunnsfargen på stempelnummeret forteller noe om statusen på det aktuelle bilaget:

  • Blå; fakturaer/bilag der du selv ligger som neste godkjenner.
  • Oransje; fakturaen/bilaget ligger til godkjenning hos en annen person enn deg.
  • Hvit; ingen godkjenner er tildelt. Godkjenner kan nå legges inn for å få fakturaen/bilaget inn i godkjenningsløpet likevel.
  • Grønn; fakturaen/bilaget er godkjent og kan nå bokføres i modulen Bokføring.
  • Rød; fakturaen/bilaget er underkjent eller slettet.

 

Bokføring av innbetalinger

 

13e79f37

 

 

Før du bokfører inn og utbetalinger skal alltid listen over inn og utbetalinger sjekkes og bokføres direkte (Økonomi – Bank). Det kan være bokført bilag på konto 1920 før du starter bokføring, kontroller derfor dette før du starter slik at det ikke blir noen dobbeltføringer.

cced61f3

 

 

Marker alle innbetalingene ved å holde ctrl inne og trykk på alle innbetalingene. Trykk så på pilen ned ved siden av «Bokføring» og trykk på Direkte. Nå er alle innbetalinger med KID bokført. Gjør det samme for utbetalinger (kun kunder med betalingsoppdrag som vil ha bilag til bokføring her)

 

Notifisering

Er du lei av å motta en e-post hver gang vi bokfører ett bilag? Du kan selv bestemme når du ønsker disse e-postene ved å gå til: Regnskap – innstillinger – Notifisering. Vi anbefaler å huke av for «Oppsummeringsepost ved bilag til godkjenning».

4ef76215

Les mer om fakturaflyt og godkjenningsprosessen her:
http://help.24sevenoffice.com/nb/okonomi-regnskap-og-faktura/godkjenning/

 

Søke etter godkjente bilag

Dersom du ønsker å se alle bilagene du eller andre har godkjent kan du enkelt gjøre dette fra Økonomi – Regnskap – Søk og søkeparamater (eks. godkjenner). Denne funksjonen kan også brukes til å søke kvitteringer hvor bedriftskortet er brukt. Velg 1920 og ønsket godkjenner – trykk søk.

841c7f8e

 

 

7b578186

 

 

 


Stikkord: Bokføring av innbetaling , # ## Hasjtag hasj hash hashtag