HVEM ER VI?

Hjelle Regnskap og Økonomi AS er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr tjenester til selskaper i hele Norge. Med våre skybaserte løsninger spiller det ingen rolle hvor i landet eller verden du holder til. Vi har fokus på å bruke teknologien som er tilgjengelig og etterstreber å være et moderne og effektivt regnskapsbyrå.

 

HVA GJØR VI?

Hjelle Regnskap og Økonomi AS tilbyr elektroniske regnskapsløsninger i tillegg til regnskaps- og økonomitjenester til selskaper i alle størrelser. Vi skreddersyr etter ditt behov og bistår med integrasjon til vår ERP-plattform.
Vi har fleksible løsninger og kan tilby det meste innenfor regnskap, økonomi og rådgivning. Personlig oppfølgning og effektive løsninger er alltid i fokus hos oss.

 

HVORFOR VELGE OSS?

Hos oss er kunden alltid i fokus! Vi arbeider for å bygge din butikk og finne de smarteste løsningene for deres virksomhet. Hos oss er det viktig å benytte de nyeste teknologiske løsningene for å gjøre din virksomhet mest så effektiv som mulig. Med markedets nyeste teknologi kan vi spare deg for regnskapshonorar og andre kostnader. Våre systemer er så enkle å bruke at også ansatte som er lite tekniske fint mestrer og trives i våre systemer. Ønsker dere fastpris har vi en ferdig a la carte meny!