Spar tid og penger med online regnskap!

 

For klienter som ønsker full tilgang til regnskapet til enhver tid tilbyr vi nettregnskap. Her kan du se fremgang, resultat og hente ut rapporter fra regnskapssystemet hvor som helst, når som helst. Det er full drill-down helt ned til bilagsnivå, du kan se fakturaen hvor som helst og kaste originalbilaget.

Du sender oss bilagene dine fortløpende eller én gang i måneden, og vi skanner og arkiverer dem trygt i vårt nettbaserte system. Bilagene blir bokført fortløpende og du har full oversikt på nett. Det er også mulig å legge opp bilag i systemet selv, ta bilde av kvitteringer når du er ute på reise eller møte og sende disse til vårt system. Bilagene vil være tilgjengelig i nettregnskapet umiddelbart.

Vi kan tilby en hel rekke med automatiserte systemer og integrasjoner som automatisk purring, avtalefakturering og mye mer. Dette fungerer særlig godt for kunder som ønsker full oversikt til enhver tid og gjerne har mange utgående fakturaer. For kunder som ønsker å outsource hele regnskap og økonomiavdelingen tilbyr vi fakturagodkjenning og fakturamottak samt betaling av fakturaer.